ICE Fimbulisen - top to bottom: season 2 expedition field report - Tronstad ed., Stein; Polarinstitutt, Norsk (Norsk Polarinstitutt, 2011)
Keywords: Dronning Maud Land; Sørishavet; glasiologi; isshelf; logistikk; oseanografi

Report from the Workshop on the Development of the Weddell Sea - Dronning Maud Land Regional Working Group SOOS - de Steur, Laura; Gutt, Julian; Moreau, Sebastien ([Zenodo], 2009)
This report summaries the first workshop of the Southern Ocean Observing System (SOOS) Weddell Sea and Dronning Maud Land (WS-DML) Regional Working Group held Tromsø, Norway, in January 2019.
Keywords: Dronning Maud Land; Sørishavet; geofysikk; geologi; konferanse; symposium

Den nordiske Antarktisekspedisjonen 1995/1996: Rapport om grunn kjerneboring på kontinentalsokkelen i Weddelhavet, Antarktis - Kristoffersen, Yngve (Inst. for den faste jords fysikk, UiB, 1996)
Keywords: Sørishavet; ekspedisjoner; geologi

The legitimacy of the Convention on the Conservation of Antarctic Marine Living Resources - Davis, Bruce W; Herr, Richard A (Fridtjof Nansens institutt, 1993)
Keywords: Sørishavet; jus; miljøvern; politikk

Forholdet mellom vitenskap og politikk i internasjonal ressursforvaltning: det internasjonale samarbeid om forvaltning av de levende marine ressurser i Antarktis - Indreeide, Thor Vidar (Fridtjof Nansens institutt, 1989)
Keywords: Antarktis; Sørishavet; forskning; forvaltning; politikk; ressurser

Skjellressurser i Sydishavet: litteraturstudie - Jakobsen, Øystein; Fiskeridirektoratet (Norges fiskerihøyskole, 1988)
Keywords: Sørishavet; marinbiologi; skjell

Utviklingen i internasjonal forvaltning av hval 1975-1985: politisk mobilisering, økonomisk marginalisering - Hoel, Alf Håkon (Fridtjof Nansens institutt, 1986)
Keywords: Sørishavet; forvaltning; hvalfangst

Antarctic whaling: trends and prospects - Hoel, Alf Håkon (Fridtjof Nansens institutt, 1984)
Keywords: Sørishavet; hvalfangst

Antarktisk krill : deteksjon - fangst - anvendelse; teknisk / økonomisk analyse - Fiskerstrand, Rolf (Universitetet i Trondheim Norges tekniske høgskole, Institutt for skipsprosjektering, 1979)
Keywords: Sørishavet; ekspedisjoner; fiskerier; krill; zooplankton; økonomi

Norsk fangst av antarktisk krill : teknisk/økonomisk analyse - Fiskerstrand, Rolf (Norges fiskerihøgskole, Universitetet i Trondheim, Norges tekniske høgskole, Institutt for marin prosjektering, 1979)
Keywords: Sørishavet; ekspedisjoner; fiskerier; historie; hvalfangst; krill; pelagisk; zooplankton; økonomi

Innstilling fra utvalg for utredning av mulighetene for fangst og anvendelser av krillressursene i Antarktis - Heen, Eirik (s.n., 1976)
Keywords: Sørishavet; ekspedisjoner; fangst; krill; zooplankton

Et nytt territorium åpnes : en studie av forhandlingene om kontinentalsokkelkonvensjonen av 1958 - Traavik, Kim (Fridtjof Nansen-Stiftelsen, 1973)
Keywords: Sørishavet; havrett; jus

Isobservasjoner Antarktis 1930/31 (s.n., 1931)
Keywords: Sørishavet; havis; hvalfangst; hvalkokerier; sjøis

Isobservasjoner Antarktis 1932/33 (s.n., 1931)
Keywords: Sørishavet; havis; hvalfangst; hvalkokerier; sjøis

Isobservasjoner Antarktis 1933/34 (s.n., 1931)
Keywords: Sørishavet; havis; hvalfangst; hvalkokerier; sjøis

Isobservasjoner Antarktis 1934/35 (s.n., 1931)
Keywords: Sørishavet; havis; hvalfangst; hvalkokerier; sjøis

Isobservasjoner Antarktis 1935/36 (s.n., 1931)
Keywords: Sørishavet; havis; hvalfangst; hvalkokerier; sjøis

Forslag til marin geofysiske og geologiske undersøkelser i Weddellhavet - Elverhøi, Anders; Kristoffersen, Yngve (Norsk Polarinstitutt)
Keywords: NARE 1978/79; Sørishavet; Weddellhavet; marin geofysikk; marin geologi