Oppdrag på verdens mest isolerte øy - Engås, Christopher (Svalbardposten, 2014)
Bouvetøya er kjent som verdens mest isolerte plass. Men det er langt fra livløst. - Hele bakken flyttet seg da vi kom, forteller Vidar Olsbakk.
Keywords: Bouvetøya; logistikk; stasjoner

Seleksjon av personell til overvintring i Antarktis - Orre, Ingrid Jangård; Eriksen, Hege Randi; Ursin, Holger; Grant, Iain; Palinkas, Lawrence A; Suedfeld, Peter (Tidsskrift for Norsk psykologforening, 2005)
Keywords: Antarktis; ekspedisjoner; psykologi; stasjoner