The great white silence : den offisielle filmen om Robert Falcon Scotts sydpolekspedisjon og en vurdering av ekspedisjonen - Lund, Vidar (Maritimt Magasin Historie, 2015)
Keywords: Antarktis; Robert Falcon Scott; Sydpolsekspedisjonen; oppdagelsesreiser

The significance of petroleum for the South Pole expeditions 1910-1912 - Skarung, Per (The Fram Museum, 2015)
"Inclement weather and lack of fuel was the cause of their deaths".
Keywords: Antarktis; Roald Amundsen; Robert Falcon Scott; Sydpolsekspedisjonen; polarhistorie

Das Eis und der Tod : Scott, Amundsen und das Drama am Südpol - Jostmann, Christian (Beck, 2011)
Keywords: Antarktis; Roald Amundsen; Robert Falcon Scott; Sydpolen; Sydpolsekspedisjonen; dagbøker; ekspedisjoner; historie; oppdagelsesreiser; polarområdene

Der Wettlauf zum Südpol : das grösste Abenteuer der Geschichte - Knopp, Guido; Sporn, Mario; Schnier, Marten (Bertelsmann, 2011)
Keywords: Antarktis; Roald Amundsen; Robert Falcon Scott; Sydpolen; Sydpolsekspedisjonen; dagbøker; ekspedisjoner; historie; oppdagelsesreiser; polarområdene

Race to the end : Scott, Amundsen and the South Pole - MacPhee, Ross D E (The Natural History Museum, 2011)
Keywords: Antarktis; Roald Amundsen; Robert Falcon Scott; Sydpolen; Sydpolsekspedisjonen; dagbøker; ekspedisjoner; historie; oppdagelsesreiser; polarområdene

Le tombeau des glaces : duel mortel pour le pôle - Pierre, Marc (Dorval, 2011)
Keywords: Antarktis; Roald Amundsen; Robert Falcon Scott; Sydpolen; Sydpolsekspedisjonen; dagbøker; ekspedisjoner; historie; oppdagelsesreiser; polarområdene

Race for the South Pole : the expedition diaries of Scott and Amundsen - Amundsen, Roald; Scott, Robert Falcon; Bjaaland, Olav; Huntford, Roland (Continuum, 2010)
Keywords: Antarktis; Roald Amundsen; Robert Falcon Scott; Sydpolen; Sydpolsekspedisjonen; dagbøker; ekspedisjoner; historie; kjeldeskrift; oppdagelsesreiser; polarområdene; polferder