Oppdrag på verdens mest isolerte øy - Engås, Christopher (Svalbardposten, 2014)
Bouvetøya er kjent som verdens mest isolerte plass. Men det er langt fra livløst. - Hele bakken flyttet seg da vi kom, forteller Vidar Olsbakk.
Keywords: Bouvetøya; logistikk; stasjoner

Polar operations in Antarctica – operating the Troll Research Station, Dronning Maud Land - Mikelborg, Øystein; Pedersen, Ken (Fram forum, 2012)
Keywords: Dronning Maud Land; Troll forskningsstasjon; ekspedisjoner; logistikk; polarområdene

ICE Fimbulisen - top to bottom: season 2 expedition field report - Tronstad ed., Stein; Polarinstitutt, Norsk (Norsk Polarinstitutt, 2011)
Keywords: Dronning Maud Land; Sørishavet; glasiologi; isshelf; logistikk; oseanografi

Polarskipet Antarctics stolte historie. Del 2 - Goldberg, Fred (Polarboken, 2010)
Keywords: Antarktis; Sørishavet; ekspedisjoner; historie; logistikk