Biochemical studies of whaling problems : 1 - Valsø, Jakob; Pedersen, Torbjørn (I kommisjon hos Dybwad, 1938)
Inneholder: Jakob Valsø: The Hypophysis of the Blue Whale. (Balaenoptera musculus L.). Macroscopical and Microscopical Anatomy and Hormone Content. Torbjørn Pedersen: On the Course of Hydrogenation in the Industrial Hardening of Whale Oil with Nickel Formate Catalyst.
Keywords: Sørishavet; biokjemi; biologi; farmakologi; hvaler; hvalfangst; hvalolje; pelagisk

Ekspansjonen i hvalfangsten. Hvaloljeprisen. - Istre, Henry R (Hvalfangstliv : spesialorgan for hvalfangst, 1937)
Keywords: Antarktis; Lars Christensen; Sørishavet; hvalfangere; hvalfangstindustri; hvalindustri; hvalolje; pelagisk

Omkring hvalfangsten - Bogen, Hans (Samtiden: tidsskrift for politikk, litteratur og samfunnsspørsmål, 1936)
Keywords: Sørishavet; hvalfangst; hvalfangstnæring; hvalolje; pelagisk; økonomi

Contributions to the study of whale oils - Tveraaen, I; Klem, Alf (I kommisjon hos Dybwad, 1935)
Keywords: Sørishavet; biokjemi; hvaler; hvalfangst; hvalolje; pelagisk

Forgiftningsfaktorer ved katalytisk hydrering av tran - Lund, Jakob (I kommisjon hos Dybwad, 1931)
Keywords: Sørishavet; biokjemi; hvaler; hvalfangst; hvalolje; pelagisk