Tilbake til Sydpolen - Munch, Anita Thorolvsen (Polaråret: et magasin om det internasjonale polaråret 2007-2008, 2008)
I fjor vinter skapte norske og amerikanske forskere og teknikere historie da de la ut på en tre måneders ekspedisjon til Sydpolen. Snart vender de tilbake for nye tre måneder. Fire store innsjøer under isen venter på å bli undersøkt.
Keywords: Dronning Maud Land; ekspedisjoner; glasiologi