Mein Leben als Entdecker - Amundsen, Roald; Běhounek, František; Schwarz, Georg (E.P. Tal, 1929)
Keywords: Antarktis; biografi; ekspedisjoner; oppdagelsesreiser; polarområdene

Recent Antarctic discoveries - Brown, R N Rudmose (Scottish Geographical Magazine, 1929)
Publisher: Routledge
Keywords: Antarktis; Carl Anton Larsen; Jason (skip); hvalfangere; oppdagelsesreiser

Die norwegische Bouvetinsel - Sachse, Walter (Dr. A. Petermann's Mitteilungen aus Justus Perthes' Geographischer Anstalt, 1929)
Publisher: Perthes Place: Gotha
Keywords: Bouvetøya; Norvegia ekspedisjoner; geografi; oppdagelsesreiser

Die norwegische Peter-I.-Insel - Sachse, Walter (Dr. A. Petermann's Mitteilungen aus Justus Perthes' Geographischer Anstalt, 1929)
Publisher: Perthes Place: Gotha
Keywords: Odd I; Peter I. Øy; ekspedisjonen; geografi; oppdagelsesreiser

Sydpolsforskningens ældre Historie. Det sidste Kapløb mod Sydpolen - Ahlman, Axel; Freuchen, Peter (Kampen om Nord- og Sydpolen, 1928)
Keywords: Antarktis; Carsten Egeberg Borchgrevink; Roald Amundsen; Sydpolen; Sydpolsekspedisjonen; oppdagelsesreiser; polarforskning

Elämäni ja tutkimusretkeni - Amundsen, Roald (Werner Söderström, 1928)
Keywords: Antarktis; biografi; ekspedisjoner; oppdagelsesreiser; polarområdene

Wo das Südlicht flammt : Scotts letzte Südpol-Expedition und was ich dabei erlebte - Gran, Tryggve; Mohr, Adrian (Otto Uhlmann, 1928)
Publication Title: Hvor sydlyset flammer
Keywords: Antarktis; Robert Falcon Scott; Sydpolen; Sydpolsekspedisjonen; dagbøker; ekspedisjoner; historie; oppdagelsesreiser; polarområdene; reiser

James Cook - Haffner, Einar (Norsk Geografisk Tidsskrift - Norwegian Journal of Geography, 1928)
Det er i år 150 år siden James Cook døde. Der er så mange jubileer og minnefester i våre dager at man undertiden synes det kan bli litt for meget av det gode. Men de efterfølgende minneord er helliget en mann som ingen der er geografisk interessert, nogensinde bør glemme.
Publisher: Routledge
Keywords: James Cook; Sørishavet; geografi; oppdagelsesreiser; polarekspedisjoner; polarfarere

Bouvet-øen og "Norvegia"-ekspedisjonen 1927-1928 - Mosby, Håkon (Naturen, 1928)
Place: Bergen
Keywords: Bouvetøya; Norvegia ekspedisjonen; meteorologi; oppdagelsesreiser

Bouvet-øya : det omstridte antarktiske land - Nordgaard, Ole (Nidaros, 1928)
Keywords: Bouvetøya; ekspedisjoner; oppdagelsesreiser

Mitt liv som polarforsker - Amundsen, Roald (Gyldendal, 1927)
Keywords: Antarktis; biografi; ekspedisjoner; oppdagelsesreiser; polarområdene

My life as an explorer - Amundsen, Roald (Doubleday, Page, 1927)
Keywords: Antarktis; biografi; ekspedisjoner; oppdagelsesreiser; polarområdene

Noen bemerkninger om 'Odd I' -ekspedisjonens naturvidenskabelige materiale - Holtedahl, Olaf (Norsk Geografisk Tidsskrift - Norwegian Journal of Geography, 1927)
Publisher: Det Norske Geografiske Selskab
Keywords: Lars Christensen; Odd I; Peter I. Øy; ekspedisjonen; ekspedisjoner; geografi; kartlegging; oppdagelsesreiser

Odd I’s tokt til Peter den Førstes Ø. Beretning om den av konsul Lars Christensen 1 Januar 1927 utsendte ekspedisjon - Tofte, Eyvind (Norsk Geografisk Tidsskrift - Norwegian Journal of Geography, 1927)
Publisher: Det Norske Geografiske Selskab
Keywords: Lars Christensen; Odd I; Peter I. Øy; ekspedisjonen; ekspedisjoner; geografi; kartlegging; oppdagelsesreiser

Roald Amundsen erobert den Südpol - Zeidler, Paul Gerhard (Polarfahrten : die wichtigsten Entdeckungsreisen in den Eismeeren mit Berichten der Forscher und ihrer Gefährten, 1927)
Keywords: Antarktis; Roald Amundsen; Sydpol; Sydpolsekspedisjonen; oppdagelsesreiser

En helt : kaptein Scotts siste færd - Gran, Tryggve (Gyldendal, 1924)
Keywords: Antarktis; Robert Falcon Scott; Sydpolen; Sydpolsekspedisjonen; ekspedisjoner; historie; oppdagelsesreiser; polarområdene; reiser

Die Bouvet-Insel : Inaugural-Dissertation der Philosophischen Fakultät der universität Leipzig zur Erlangung der Doktorwürde - Engelmann, Gerhard (s.n., 1923)
Publication Title: Philosophische Fakultät der universität Leipzig Volume: Dr.
Keywords: Bouvetøya; forskning; historie; oppdagelsesreiser

Amundsen the Opportunist. The Dash for the Pole - Judd, Alfred (The conquest of the poles : and modern adventures in the world of ice, 1923)
Keywords: Antarktis; Roald Amundsen; Sydpolen; Sydpolsekspedisjonen; oppdagelsesreiser; polareksspedisjoner

Private expeditions - Borchgrevink - Gerlache - Nordenskioeld - Bruce - Drygalksi - Charcot - Filchner; Amundsen`s journey to the south pole - Markham, Clements R (The Lands of Silence : A History of Arctic and Antarctic Exploration, 1921)
Keywords: Antarktis; Carsten Borchgrevink; Roald Amundsen; Sydpolsekspedisjonen; oppdagelsesreiser; overvintring

Expedition d'Amundsen - Rouch, J (Le Pôle Sud : histoire des voyages antarctiques, 1921)
Keywords: Antarktis; Roald Amundsen; Sydpolsekspedisjonen; oppdagelsesreiser

Expedition du Norvegia - Rouch, J (Le Pôle Sud : histoire des voyages antarctiques, 1921)
Keywords: Antarktis; Lars Christensen; Norvegia ekspedisjonene; oppdagelsesreiser

Johan Koren : (4. oktober 1879 - 4. mars 1919) - Schaanning, Hans Thomas Lange (Norsk Jæger- og Fisker-Forenings Tidsskrift, 1920)
Publisher: Foreningen Place: Kristiania
Keywords: Antarktis; Belgica ekspedisjon; Johan Koren; Nordmenn; oppdagelsesreiser; polarforskning; zoologi